Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MORA MALDE

MORA MALDE

VANDA

María Pía Anita Vanda Spada, té tants noms com cares. La meva àvia és filla de la guerra, italiana del nord i una mica gitana. De noia m’aterria la idea de fer-la enutjar. Avui tot el que sento és amor i agraïment. Em torna boja amb la seva bogeria i els mil cigarrets que fuma al dia. En la seva adolescència practicava espiritisme i sempre li va preguntar als morts quan moriria. Segons van parlar, aquest és el seu últim any.

Amb els seus 85 anys complerts em vaig embarcar en l’odissea de retratar-la i així despullar una de les relacions més intenses de la meva vida: és la meva àvia, però pot ser la de molts. El registre es torna homenatge amb un tros de la meva ànima en cada imatge. Això és per a ella. Desarmant-me d’amor.

Tags: Fotografía

Més informació de l’artista en: