Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

NINA JENÉ

NINA JENÉ

Espai, objecte, temps

Ha estat fotografiar objectes quotidians que ja han estat viscuts i utilitzats i que han acabat a diferents llocs insospitats del mapa, tant al centre de la ciutat com a la perifèria.

S’ha volgut parlar del viatge, a través d’aquests objectes. Han tingut una vida i un recorregut, s’han desplaçat, han fet un viatge. Des de la seva fabricació fins al lloc on es troben ara fotografiats, actualment abandonats. Se’ls ha volgut fotografiar com i on es troben actualment, ja que ara es troben descontextualitzats,

Les fotografies tenen l’objectiu de que l’espectador es plantegi qüestions com, com ha arribat fins al lloc on està, quant de temps l’han tingut els seus propietaris,etc.

Tags: Fotografía

Més informació de l’artista en: