Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

TAPPETI VOLANTI

TAPPETI VOLANTI

Como Agua Viva Arde

És una performance audiovisual concebuda pel col·lectiu Tappeti Volanti : Daniele Lipari (guitarra elèctrica i veu), Michele Perna (sintetitzador) i Irina Warner (projecció de pintura en viu).

El projecte neix arran d’una investigació sobre el tema del cicle de vida de l’aigua: la seva vida multiforme importantíssima, el recorregut per diferents estats i estrats de la matèria, els canvis geogràfics, el poder i la fragilitat, la capacitat d’influir en els estats d’ànim i en les obres humanes. Aquestes reflexions han portat Tappeti Volanti a construir un viatge sinestèsic dins d’una gota d’aigua.

Tags: Performance

Més informació de l’artista en: