Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

NOVIEMBRE

NOVIEMBRE

Miradas de lo ordinario

 Us veig i no puc parar de buscar-vos. Surto al carrer esperant trobar-vos en cada cantonada, us persegueixo, vull saber on aneu, endinsar-me en les històries que conten els vostres gestos, vull saber què amagueu, què hi ha darrere de totes aquestes formes. Necessito capturar-vos en tot moment, sempre crideu la meva atenció. Mil llenguatges per a desxifrar per a crear un imaginari propi. Fent de l’obsessió un joc en el qual perdre’s. Tot passa per les nostres mans inquietes, que dialoguen amb el mirar.”

Convidem a l’espectador a què s’acosti, observi i focalitzi en tots els detalls que s’amaguen en aquest cúmul de vivències, passant del desconegut pel cap alt íntim.

Tags: Fotografía

Més informació de l’artista en: