Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

INVESTIGANT EL BARRI – laboratoris de recerca artística al barri, dirigits al col·lectiu artístic

INVESTIGANT EL BARRI – laboratoris de recerca artística al barri, dirigits al col·lectiu artístic

Col·lectiu LAS PRÀCTICAS -Taller-

– dirigits al col·lectiu artístic-

Les _pràctiques_ són laboratoris de recerca artística en espais públics que tenen l’objectiu de convidar els participants a trobar noves estratègies artístiques per a la recerca, creació i intervenció en l’espai públic a través de l’observació, l’experimentació, el joc, l’estudi, la pràctica, la reflexió i la creació interdisciplinària. Els laboratoris tenen la intenció de renovar els formats existents d’aprenentatge, creació i exhibició, oferint experiències creatives úniques als seus participants.

La proposta sempre parteix del cos i l’espai públic com a eixos del treball de recerca i en cada proposta es proposen diferents eines per a entrar en relació amb un espai específic.

Del dilluns 11 al 15 de juliol  

Durada: De 16.30 a 19 h

No cal inscripcions l’accés és lliure

_pràctica_ #1 – OBSERVACIÓ   11 juliol 

_pràctica_#2 – COS  12 juliol 

_pràctica_#3 – TEXT 13 juliol 

_pràctica_#4 – SO 14 juliol

_pràctica_#5 – FOCUS 15 juliol

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.