Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

VICTORIA BILBAO i THE AUNTIES

VICTORIA BILBAO i THE AUNTIES

VICTORIA BILBAO | Vida Útil, teatre

És la primera obra de teatre dirigida i interpretada per Victoria Bilbao, amb textos de F. Kafka, H. Melville i Chico Buarque. La peça gira entorn de la paradoxa del treball assalariat, que indefectiblement crea un cercle de dependència econòmica on l’empleat es resigna i és sotmès a la repetició de tasques i al compliment d’ordres.

THE AUNTIES | Decálogo de una señorita, dansa – teatre

Aquesta peça parla del paper de la dona en la societat patriarcal des de la ironia, el sarcasme i la dramatització. Pren com a partida el retrat d’una època, l’edat mitjana, per a plasmar uns valors en els quals avui dia molta gent continua creient. Tot amb la meravellosa música barroca de Couperin.

Dijous 21 de Juliol | a partir de les 20 h

Durada: 1h

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.