Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MARC BOSCH MOLA I VERONICA CAPOZZOLI

MARC BOSCH MOLA I VERONICA CAPOZZOLI

Asímptota 

La idea d’ASÌMPTOTA és la d’una performance site-specific, que és el resultat d’un procés d’investigació sobre el territori on es vol construir i sobre la seva història. El punt de partida d’aquest procés és un discurs teòric sobre el paper del LÍMIT des d’un punt de vista sociopolític i artístic. Dins d’un esquema dramatúrgic preelaborat, s’insereix l’obra in situ, permetent una deconstrucció del propi esquema, una revolució dialògica entre dramatúrgia i continguts espacials, iconografies ja presents al lloc, records físics i semàntics que podem percebre o reconèixer.
El diàleg entre moviment (acrobàtic, teatral, dansa i performatiu) i espai vol ser total. L’objectiu és redescobrir aquelles fronteres que tracen (literalment) la història de l’espai, identificar quins límits (físics o intel·ligibles) podrien canviar la vida d’un lloc concret i quina relació tenen amb el concepte polític de frontera.

Tags: Circ

Més informació de l’artista en: