Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Col·laboradors 2023

A Cobert

Les residències d’ A cobert tenen com a objectiu oferir un espai i unes condicions adequades per al desenvolupament de projectes artístics i/o d’investigació, així com, fer de plataforma de difusió, suport i assessorament per a les artistes . L’equip tècnic d’ A cobert seleccionarà una persona que hagi presentat el seu projecte durant el Festival Stripart, per a desenvolupar una estada de 5 dies.

Festival Choreoscope

El Festival Internacional de Cinema de Dansa, Choreoscope, assumeix el seu compromís com a plataforma de visibilització dels joves creadors, seleccionant i remunerant peces coreogràfiques en viu, per sumar-les a la seva programació durant les projeccions del festival.

Art Photo
Barcelona

Art Photo Bcn, Festival i Fira de Fotografia, és un punt de trobada entorn a la fotografia actual de la ciutat de Barcelona. L’equip tècnic de Stripart, conjuntament amb la directora d’Art Photo, triaran un/a fotògraf/a participant de Stripart perquè participi en la fira en un estand de l’Ajuntament de Barcelona.

Urban Gallery

La galeria online Urban Gallery seleccionarà alguns dels treballs d’arts plàstiques, fotografia o vídeo que participen a Stripart, per formar part del seu projecte de galeria virtual.

Casa d’Artistes

La Casa d’Artistes és un espai de creació i pensament a Menorca, emmig d’un entorn natural. Des d’aquest espai s’escollirà una persona participant de Stripart per realitzar una estada artística i de producció, de totes les disciplines, durant dues setmanes al 2023.

Mirada Pilot

Mirada Pilot és un projecte de comissariat emergent. El comissari o comissària escollit al projecte seleccionarà quatre artistes participants en el festival Stripart per tal de produir una exposició col·lectiva, amb tres itineràncies al Centre Cívic Matas i Ramis, a l’Espai Jove Boca Nord i al Centre Cívic Sant Andreu.

Espai Jove
Bocanord

Durant l’Stripart ’19, l’Espai Jove Bocanord escollirà un dels artistes participants en el festival per protagonitzar una exposició individual al seu espai durant el mes de desembre, que comptarà amb una ajuda econòmica de 150€.

Can Felipa

Can Felipa seleccionarà un artista visual per tal de fer una exposició a l’Espai de Petit format del centre cívic que comptarà amb una dotació econòmica de 200€, i un artista o companyia d’arts escèniques per desenvolupar un projecte escènic en residència amb un suport a la creació de 500€. Els artistes seleccionats també realitzaran conjuntament un projecte de mediació amb una dotació econòmica de 400€ per a cadascun.