Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Jurat arts escèniques

Carlota Masvidal

Escenògrafa i gestora cultural. Gerent i productora executiva de la Cia. Mar Gómez de dansa teatre i coordinadora de la Sala Melmac de Barcelona. Títol Superior d’Art Dramàtic, especialitat Escenografia (Institut del Teatre de Barcelona). Ha col·laborat en diversos projectes i companyies d’arts escèniques realitzant el disseny d’espai i vestuari de múltiples espectacles. Al 2013 se centra en l’àmbit de la gestió cultural estudiant el Màster de Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona. Va formar part de l’equip de comunicació i gestió de públics del Festival Temporada Alta (2014). Compta amb anys d’experiència com a dinamitzadora sociocultural i ha treballat com a Responsable de Projectes al Teatre de Sarrià de Barcelona (2015-2017) coordinant activitats, iniciatives i programacions. Actualment, combina la gerència i producció executiva de la Cia. Mar Gómez amb col·laboracions en diversos projectes d’arts escèniques com a escenògrafa i figurinista.

 

Gisela Creus

Ballarina, educadora i coreògrafa. Des del 2007 compagina la seva carrera artística amb la direcció i gestió de l’Associació nunArt i nunArt Creacions. Com a intèrpret i creadora ha treballat en diverses companyies de dansa, coreògrafs, col·lectius i projectes escènics i ha presentat mes de deu peces professionals com a coreògrafa, individualment i en col·laboració amb altres artistes. A nivell pedagògic ensenya dansa contemporània, ballet, improvisació i dansa creativa a diferents centres de Catalunya com nunArt, AREA, IAB Institute of the Arts Barcelona i L’Estrcuh Fàbrica de Creació; i als Estats Units a la Universitat Salve Regina University, al Providence College, a la Roger Williams University, al Rhode Island College i a la Brown University entre d’altres.