Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

ESTHER SOLÉ

ESTHER SOLÉ

GRACIAS POR ESTAR 

És una proposta expositiva que materialitza, sintèticament, un marc d’investigació processual entorn l’articulació de corporalitats afectives. El treball neix de la intuïció en forma de premissa: “estar és una forma de fer”, i, a partir d’aquesta tesi, s’inaugura una pràctica de recerca situada des del 2020, i encara en desenvolupament, mitjançant una metodologia de trobades amb altres agents on la forma en què decidim posar els cossos en relació i acció (estar en, estar amb, com estar) ja és una manera de fer. La inquietud del projecte és la recerca de dispositius per generar comunitats temporals a partir de la trobada, ente els camps arts en viu i la praxis col.laborativa, com a formes de creació d’experiència i aprenentatge.

Tags: inatl·lació

Més informació de l’artista en: