Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

JUAN SEBASTIAN HERNÁNDEZ HUERTAS

JUAN SEBASTIAN HERNÁNDEZ HUERTAS

10cm 

Aquesta obra explora el cos com a dispositiu mediador entre nosaltres (subjectiu) i la

realitat. En especifico sobre l’experiència de realitat de l’artista i com el seu cos

condiciona el seu habitar. 10 cm és la distància on l’artista pot veure nítidament sense les ulleres. Igual que és la distància en què es pot veure el contingut de la imatge que emet el projector, a l’obra. La qual consta d’un projector a una alçada de 170 cm, modificat amb una lupa.

Tags: Instal·lació

Més informació de l’artista en: