Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

COMPOSANT EL BARRI – Sessions de curadoria col·lectiva -Taller-

COMPOSANT EL BARRI – Sessions de curadoria col·lectiva -Taller-

Col·lectiu LAS PRÀCTICAS 

Les sessions de curadoria són dues trobades on les participants dels passejos observatoris i dels laboratoris de recerca, s’ajunten per a revisar tots els materials i experiències viscudes durant la setmana i crear una exhibició per a compartir-ho amb la resta del públic.

Del 16 al 17 de juliol  |  16.30h

Durada: 3h 

  • No cal inscripcions la entrada es lliure

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.