Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

TAULA RODONA | MAPEIG D’ALTRES CIRCUITS ARTÍSTICS PER ARTISTES EMERGENTS: ARTS VISUALS

TAULA RODONA | MAPEIG D’ALTRES CIRCUITS ARTÍSTICS PER ARTISTES EMERGENTS: ARTS VISUALS

A càrrec d’Alex Domènech

Amb la participació de Nerea Campo, a cobert; Sandra de GRAF; i Teresa Bigorra, Centre Cívic Matas i Ramis

Activitat enfocada en donar eines a artistes emergents, amb l’objectiu de poder explorar altres circuits artístics. A través de les diferents interlocucions de professionals, coneixerem espais de creació, convocatòries i espais de residència allunyant-nos de recorreguts artístics convencionals. Posarem en comú diferents propostes interessants, accessibles i alternatives les quals puguin interpel·lar i recolzar projectes emergents.

Dimecres 13 de Juliol | 19 h

Durada: 1h 30 min

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.