Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Donar cos, posar pell (IV) desplegament: Congelar vitamina C

Donar cos, posar pell (IV) desplegament: Congelar vitamina C

L’acció es planteja com un encontre al voltant del projecte en forma d’intercanvi per desplegar, expandir i conversar entorn els materials que l’envolten. La trobada convida a les assistents a generar restes i rastres en l’instal·lació participativa durant la seva estada i, mitjançant una cartografia de gestos, articular un mapa de referències comunitari. Alhora, es proposa interpretar una partitura per escoltar, habitar i relacionar-nos amb l’espai del CC Guinardó partint del present que estem construint amb el fet d’estar juntes. La intenció és subvertir el rol d’espectadores de l’obra i
transformar-se en visitants actives, observar i interpel·lar el potencial d’acció col·lectiu posant-se en diàleg amb la proposta, intervenint-la, afectar-la i deixant-se afectar

Dimarts 12 de Juliol | 18 h

Durada: 2h

Data límit d’inscripció:10 de julio

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.