Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

GUILLEM FONT i EMANUEL MEDINA

GUILLEM FONT i EMANUEL MEDINA

EMANUEL MEDINA | segueix en peu Vaho, dansa contemporània

Aquesta peça de dansa neix des d’un interès personal sobre la telepatia, el funcionament cerebral i com el cos reacciona o reaccionaria a les possibilitats reals i fictícies de connectar telepàticament amb un altre cos. Com seria el comunicar-nos, sentir-nos i sobretot transmetre el que desitgem a l’altre a través dels nostres cervells?

 

GUILLEM FONT  anul·lada per motius aliens a l’organització |  Cømpanyia, teatre

 

Dimarts 12 de Juliol | 20 h

Durada: Emanuel 25 min

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.