Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MAGIA TRECE

MAGIA TRECE

“BLOOMING MODE” és una col·lecció d’obres visuals que té com a objectiu parlar de la condició de la dona i la seva relació

amb la naturalesa i la vida, mitjançant objectes que es fusionen entre ells. El fil conductor és el ventall, objecte icona d’una feminitat vinculada amb l’aparença i les tradicions imposades. Cada ventall s’acobla amb un altre objecte de funció diferent i mitjançant aquesta fusió poder reflexionar. A cada obra es representen els objectes acoblats, subjectats per les mans de les dones. A través d’aquesta connexió, els motius decoratius de cadascú pren vida.

Tags: Pintura 

Més informació de l’artista en: