Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

COLECTIVO LAS PRACTICAS

COLECTIVO LAS PRACTICAS

Practicant el Barri

És un projecte de mediació cultural del col·lectiu LAS PRÁCTICAS, codirigit per Kata Balogh i Lucia Carrano. El projecte considera els espais públics del barri Guinardó com a context de mediació cultural, oferint experiències creatives participatives i accessibles a diferents públics que afavoreixen l’apropiació dels espais públics del barri, la noció del Centre Cívic com a “casa” i la identificació amb els valors de la creació contemporània emergent promoguda pel festival Stripart.

Durant el festival, les persones participants: veïnat del barri, artistes i públic general, tindran l’oportunitat d’observar, investigar, compondre i compartir el barri a través de diferents activitats.

Tags: Mediació cultural

Més informació de l’artista en: