Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MARTA OVEJA

MARTA OVEJA

Q.L.P.E.D.U.M.M 

Ës el resultat d’un procés d’investigació, el qual rescata un bon record per disseccionar-lo, i així, trobar el moment en el qual va deixar de ser un bon moment i va començar a ser una imatge per enyorar. Aquest moment de trencament ens recorda la fragilitat del que ens fa felices, del que considerem important, i ens fa reflexionar sobre la intensitat desmesurada que posem sobre allò al que volem aferrar-nos.

És aquesta explosió, on la por a la pena envaeix tot un moment per convertir-lo en frustració, que queda petrificada en aquesta obra. Per poder dir adéu, abans que s’ho endugui la pena.

Tags: Instal·lació 

Més informació de l’artista en: