Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Beques CCGuinardó: Jurat arts escèniques

Aquest jurat s'encarrega de seleccionar les peces artístiques que rebran la beca d'arts escèniques

Beques CCGuinardó: Jurat Arts visuals

Aquest jurat s'encarrega de seleccionar les peces artístiques que rebran la beca d'arts visuals

Col·laboradors

Els col·laboradors són el conjunt d'entitats i centres encarregats d'escollir peces artístiques mostrades durant el Stripart, per crear sinèrgia i mostrar-les en els seus espais.

Carlota Masvidal

Escenògrafa i gestora cultural. Gerent i productora executiva de la Cia. Mar Gómez de dansa teatre i coordinadora de la Sala Melmac de Barcelona. Títol Superior d’Art Dramàtic, especialitat Escenografia (Institut del Teatre de Barcelona).

 

Gisela Creus

Ballarina, educadora i coreògrafa. Des del 2007 compagina la seva carrera artística amb la direcció i gestió de l’Associació nunArt i nunArt Creacions.

Alexia Médici

Alexia Médici (Malta, 1980) és artista i comissària independent resident a Barcelona des del 2006.

 

Carla Gimeno Jaria

Carla Gimeno Jaria (Barcelona, 1994) és curadora, investigadora i gestora cultural. Llicenciada en el Grau de Comunicació i Indústries Culturals per la UB, postgrau en Anàlisis d’Art Contemporani  i el màster Curating & Collections de la University of the Arts London.